שיפור מראה החזה..

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

15/12/2007 | 20:16 | מאת: הילה

שלום, שמי הילה ואני בת 20. לפני מספר שנים עשיתי דיאטה (הורדתי כ-13 ק"ג). בעקבות הירידה במשקל החזה שלי נהיה נפול, וכמו כן היקף הפטמות שלי גדול. אני נגעלת מצורת החזה שלי ומרגישה שיש לי "חזה של זקנה", למרות שאני בסך הכל בת 20. מדובר בבעיה שממש מטרידה אותי :( משום כך, הגעתי למסקנה שאני מעוניינת לעשות ניתוח להרמת החזה. האם זה אפשרי לעשות בגילי ניתוח כזה? כמה שעות ניתוח כזה אורך? והאם הניתוח מבוצע בהרדמה מלאה? בעיה נוספת היא שאני לא פתוחה בנושא עם ההורים שלי. אני ממש מדוכאת, וההורים שלי לא יודעים שזה בגלל זה... :( כיצד להיות פתוחה יותר עם ההורים שלי בנושא הזה? ואיך בכלל לגרום להם להסכים לי לבצע את הניתוח...?

19/12/2007 | 14:56 | מאת: ד"ר נועם חי

צניחה של החזה לאחר הרזיה (ובעיקר כשהיא מאסיבית) הנה בעיה ידועה החזה אכן נראה זקן וצנוח לפעמים עד כדי "גועל" כפי שאת מתארת. ניתוח זה מבוצע בנשים החל מגיל 17 ( ואפילו קודם במקרים חריגים) בחלק מהמקרים לא מספיק לבצע הרמה ויש צורך להוסיף מילוי, על פי רוב שתל סיליקון. ניתוח ממוצע אורך כ-2.5-3 שעות תחת הרדמה כללית. לגבי הבעיה שלך עם הורייך אינני רואה עצמי מומחה לתחום זה. אך מנסיוני אומר כי המפתח לכל בעיות התקשורת במשפחה הוא פתיחות, שיתוף, וקבלה של בני האדם היקרים לך כפי שהם ובלי לנסות לשנותם. צריך גם לא מעט אומץ ויושר עם עצמך (אינטגריטי). מקווה שתמצאי את הדרך אל ליבם והם אל ליבך על מנת שתוכלי להתמודד עם בעייתך, הן נפשית והן כלכלית. בהצלחה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים