הגדלת חזה פחד

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

03/04/2013 | 17:18 | מאת: הלן

אני שוקלת לעבור ניתוח חזה בקרוב,ואני מתה מפחד מההרדמה הכללית,האם יש אפשרות לעבור את הניתוח הזה ברדמה מקומית ? ואם יש לי הזכות לדרוש זאת במקרה שניתן לעבור הרדמה מקומית? הלן

05/04/2013 | 12:12 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום הלן בעקרון אפשר לעבור ניתוח להגדלת חזה גם בהרדמה מקומית אם כי זה די לא מקובל. לרוב הרדמה מקומית משולבת עם טשטוש שיכול גם להיות יותר מסוכן מהרדמה כללית. בהרדמה כללית למרדים יש שליטה טובה יותר במנותחת ולכן זה יותר בטוח ומועדף עי' המרדימים. לכירורג הרבה יותר נוח לבצע את הניתוח וזה יכול להשפיע על התוצאה. אינך יכולה לדרוש מהרופא לנתח אותך בהרדמה מקומית, את יכולה לשאול את הרופא אם הוא מוכן לנתח אותך בהרדה מקומית, אני בטוח שלא מעט רופאים יסרבו, אך אני מניח שתמצאי גם מי שיסכים. על כל פנים הרדמות כלליות נחשבות לבטוחות ונדיר שקורים סיבוכים מאוד קשים. בהצלחה

07/04/2013 | 23:40 | מאת: חגית

אני עברתי הרמת חזה לפני חודשיים והפחד העיקרי שלי היה ההרדמה שאני לא אתעורר ואני עם ילדים . לפני ההרדמה בחדר ניתוח רעדתי מפחד עוד לא הספקתי להבין מה קורה כבר התעוררתי מהניתוח הניתוח היה שלוש שעות והרגשתי שישנתי כמה דקות רק.. אין לך מה לפחד. סיבןכים הם נדירים ובמיוחד לאנשים שיש להם בעיות רפואיות כלשהן. המרדים צמוד אלייך כל הניתוח הוא לא זז משם כדי שתהיי בטוחה. שיהיה בהצלחה אל תוותרי על החלום י

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים