ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

02/04/2013 | 11:22 | מאת: רומי

הבן שלי חייל והוא אמור לעבור ניתוח פלסטי באף ואנו מתלבטים לגבי העונה הרצויה לכך היות והבנו שחשיפה לשמש לאחר הניתוח עלולה ליצור כתמים באף . האם זה נכון ? ואם כן 1. מה עושים אם זה אכן קורה? כתמים אלה הפיכים ? 2. כמה זמן יש לשמור על אי חשיפה לשמש לאחר הניתוח . תודה

03/04/2013 | 14:40 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום רומי אחרי הניתוח נוצרת בצקת של העור, לפעמים יכולה להיות גם ירידה בתחושה, חשיפת יתר לשמש מעקבת את ירידת הבצקת, יכולה להגביר אותה וגם לגרום לכויה. רצוי לא להחשף לשמש (לא להשתזף) כ3-6 חודשים אחרי הניתוח. כמו כן מומלץ להשתמש לקרמים מסנני קרינה UVA ו UVB כדי למנוע היפרפיגמנטציה (כתמים). אם בנך חייל ונמצא הרבה בשטח, תקופת הקיץ אינה התקופה המתאימה לו לניתוח. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים