ניתוח גניקומסטיה בפעם השניה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

24/03/2013 | 23:03 | מאת: יוסי

עשיתי לפני חצי שנה התוצאות מבחינתי גרועות עדיין בליטות עם חולצה קצרה, מראה שד נשי, אמנם אני מרגיש שהגולות כבר לא שם אבל אני לא רואה שינוי. , אולי קטן. מה הסיכונים בניתוח נוסף? והאם בדרך כלל מנתח עושה ניתוח חוזר בחינם? ואיך ניתן לדעת בוודאות שלא מדובר בבעיה אחרת

26/03/2013 | 12:34 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום יוסי הסיכונים בניתוח חוזר דומים מאוד לאילה של הניתוח הראשון. אם היה לך חזה ממש גול , עדיף אפילו לבצע את הניתוח בשלבים. בכל מקרה עדיף להוריד מעט מדי מאשר יותר מדי. יתר הדברים עלך לבדוק מול המנתח שלך. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים