הרמת חזה לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

13/03/2013 | 17:48 | מאת: מיקה

שלום, לאחר דיאטה ממושכת וקשה ירדתי המון במשקל, החזה שלי עכשיו נפול, מה אפשר לעשות מבחינת הרמת החזה ומילוי שלו שיתאים למשקל הנוכחי שלי עכשיו? מיקה

13/03/2013 | 18:55 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום מיקה, שמחתי לשמוע כי הסרת ממשקלך, לרוב נשים לאחר ירידה במשקל סובלות מחזה נפול ולשם כך נועד ניתוח להרמת חזה אשר מחזיר לחזה את צורתו הזקופה. לאיתים ישנן נשים אשר מעונינות לשלב עם הניתוח גם הכנסת שתלים להגדלת חזה דבר אשר נותן להן תחושה ומראה של חזה זקוף ומלא. לשם כך צריך להתייעץ עם מנתח פלסטי על מנת שיבדוק אותך ויסביר לך לאילו תוצאות ניתן להגיע. את מוזמנת להכנס לאתר האינטרנט שלי בכתובת: www.brodovsky.co.il לקרוא עוד לגבי ניתוח להרמת חזה ולראות תמונות של לפני ואחרי. במידה ותרצי להגיע לייעוץ תוכלי להשאיר את פרטיך באתר ,או לצלצל למרפאה. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים