לאחר הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

01/02/2013 | 21:28 | מאת: אולגה

שלום , אני 11 ימים אחרי ניתוח הרמת חזה ללא שתלים. מאתמול יש הפרשה צהובה בשד שמאל ,הוא גם יותר גדול וגם יש יותר אודם בצד החיצוני שלו, קרוב לכפל, הייתה בו גם יותר הפרשה מהנקז ביומיים הראשונים אחרי ניתוח, לדעתי ההפרשה מצלקת שמתחת לפטמה או קרוב לכפל , לא יודעת בדיוק כי יש לי פלסטרים בכל הצלקות, הפרשה ללא ריח, האם זה מקובל בשלב הזה ?

02/02/2013 | 14:48 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום אולגה בעיקרון 11 ימים אחרי הניתוח הפצעים אמורים להתרפא ולא אמורות להיות הפרשות. לפעמים מצטבר נוזל סיארוטי, שפורץ דרך פצע בצלקת ומתנקז. אודם והפרשה מהפצע יעכולים להצביע על זיהום ודלקת. וזה מחייב טיפול. אני מאוד ממליץ לך להיבדק עי' הרופא שלך, כדי שיזהה את הבעיה ויטפל לפי הצורך. את מוזמנת לבקר באתר שלי במידה וישנם שאלות נוספות http://www.brodovsky.co.il בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים