קשר בין ניתוח הקטנת חזה וטיפול הורומונלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

29/01/2013 | 22:24 | מאת: מתלבטת

החלטתי לעבור ניתוח הקטנת חזה, ובמקביל בימים אלה מתחילה טיפול הורמונלי לטיפול בסימפטומים של גיל המעבר. קראתי שההורמונים הופכים את רקמת השד לצפופה יותר, או משהו כזה.. ורציתי לדעת אם זה מהווה בעיה או מכשול בכל הקשור לניתוח ההקטנה, והאם זה יכול להוות בעיה לאחר הניתוח? תודה רבה

30/01/2013 | 13:50 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום למתלבטת הטיפול שאת מקבלת אינו אמור להשפיע על הניתוח, עליך לברר עם הרופא שנותן לך את הטיפול על השפעת הטיפול על רקמת השד. ישנם טיפולים שיכולים להשפיע על הריפוי. את מוזמנת למצוא חומרים נוספים באתר שלי בכתובת http://www.brodovsky.co.il בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים