הרמת שד

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/11/2007 | 14:21 | מאת: טל

שלום, אני בת 24 בעלת שדיים נפולים מה שמשפיע עלי מאוד פסיכולוגית. ברצוני לעבור ניתוח הרמת שד אך אני חוששת מאוד. ארצה לדעת מה ההשלכות מבחינת צלקות/סיכונים ומה ההמלצות...תודה רבה

27/11/2007 | 15:24 | מאת: ד"ר נועם חי

טל שלום, שאלה זו נשאלה כבר בפורום זה השתמשי בכפתור "חיפוש בפורום זה" והקלידי הרמת חזה כעקרון ניתוחי הרמת שדיים על אף שכרוכים בסימנים הנותרים על החזה אשר ברבות הימים מטשטשים מאד הנם ניתוחים מוצלחים מאד והדרך היחידה הקיימת בפניך כיום להשגת מראה שדיים צעיר ומעוצב, מלא וסקסי כפי שבודאי את מחפשת ואשר יכול לשפר פלאים את תחושת דימוי הגוף והנשיות שלך. שלך, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים