הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

24/04/2008 | 14:04 | מאת: ליאורה

שלום, אני בת 45 ובמהלך כל חיי סבלתי מחזה גדול שהגביל אותי. מידת החזיה היא E ולפחות!. מידת הג'ינס שאני לושת היא 38 וגובהי פחות מ-1.60 ס"מ. אני מרגישה כובד והרגשה פיזית ונפשית גרועות. האם יש סיכון בניתוח כזה. אני חוששת מאוד מהרדמה כללית והכנסת טובוס. דבר נוסף, יש לי פריצת 2 דיסקים בעמוד שידרה תחתון והפיזיוטרפיסט שטיפל בי הבין שגם התירגול קשה לי בשל המשקל. רוצה מאוד ומפחדת לא פחות. חייבים הרדמה כללית?

06/05/2008 | 10:06 | מאת: פרופ' מנחם-רון וכסלר

אין ניתוח בלי סיכונים כפי אין נסיעה באוטובוס בלי סיכונים. ניתוח הקטנת חזה הוא ניתוח מצוין עם תוצאות טובות מאד בדרך כלל על כל הסיכונים ישוחח אתך המנתח בביקור אצלו הרדמות כלליות הן בדרך כלל מאד בטוחות ואחוז הסיכונים בהם הוא קטן מאד.את הניתוח חייבים לעבור בהרדמה כללית.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים