תוצאה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/02/2008 | 22:34 | מאת: סאני

אני כחודש אחרי ניתוח אף,מתי ניתן לראות את בצורה הסופית(כמעט) של הניתוח?

28/02/2008 | 09:48 | מאת: ד"ר נועם חי

לאחר ניתוח אף לוח הזמנים הוא לרוב כדלהלן: בהורדת הגבס (לאחר שבוע) כבר ניתן להבחין בצללית החדשה של האף. האזורים שנשארים נפוחים בשלב זה הם בד"כ בקצה האף (אלא אם כן לא בוצע שם ניתוח) ובחיבור בין האף למצח (שורש האף). כעבור כחודש חלק ניכר מהנפיחות חולפת. ובעצם מתחילים "ליהנות" מהניתוח. כעבור 3 חודשים מרבית ההחלמה של הרקמות נשלמת אך עדיין מתרחשים שינויים עדינים. כעבור כשנה האף מקבל את צורתו הסופית, אך ממשיך להשתנות עם הגיל ("הזדקנות האף"). מבחינה מעשית במידה ויש צורך בביצוע ניתוח מתקן כלשהו מומלץ לחכות לפחות חצי שנה ואידיאלית כשנה עד להחלמה מלאה של הרקמות. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים