גניקומסטיה ניתוח שני

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

26/04/2017 | 19:05 | מאת: אליהו

היי, אני בן 25, לפני כמעט יותר מחצי שנה ביצעתי ניתוח גניקומסטיה. הגניקומסטיה שלי הייתה מינורית מאוד, בוצעה אצלי שאיבה בלבד. השיפור ניכר, אך נראה שנשארה רקמת שד שמפריעה למראה השטוח(ב100%). רציתי לשאול האם ניתוח שני מעלה את הסיכוי ליצירת שקע? האם שקע הוא דבר בלתי הפיך? כלומר האם לאחר הזרקת שומן אפשר להגיע למראה הטבעי המיוחל?

שלום רב, בהסרת הרקמה הבלוטית שנשארה, מקפיד המנתח על השארת רקמה שתמנע שקע באזור. במידה ונוצר שקע ניתן לתקנו בעזרת הזרקת שומן.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים