גניקומסטיה ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

23/02/2008 | 05:25 | מאת: שלומי

דר חי שלום רציתי לשאול אותך לגביי ניתוח הקטנת חזה לגבר בפעם השניה אני בחור צעיר כבן 25 ועשיתי כבר ניתוח פעם אחת . התוצאה אכן יותר טובה מהמראה הקודם אבל זה עדיין לא השאיפה שלי למראה החזה אני יודע שרופאים פלסטיים הם לא אלילים ואני מוכן לעבור ניתוח זה שוב על מנת לקבל תוצאה מושלמת מבחינתי השאלה שלי אלייך היא האם קיימים סיכונים בניתוח נוסף כמה שומן אפשר לשאוב לכל היותר בניתוח יחיד והאים יש פיתרון כספי לבעיה אומרים שאם רמת האסטרוגן בגבר היא גבוהה יש אפשרות של השתתפות של קופת החולים ואצלי זה לא המקרה אמנם יש לי רמה גבוהה של אסטרוגן בגוף אך אין גוף רפואי שמכסה לי את ההוצאות ושאלה אחת אחרונה . כתוצאה מהניתוח הקודם אני מרגיש עכשיו שתיי בליטות באיזור הפיטמות שלא היו שם קודם בוודאות!!! האם מוכר לך המקרה ומה עושים? אודה לך מאוד על תשובתך ואני מתנצל מראש שייצא לי קצת ארוך!

23/02/2008 | 22:41 | מאת: ד"ר נועם חי

שלומי שלום, כעקרון אם בוצע בניתוח הראשון שאיבת שומן, ניתן לבצע תיקון או ניתוח חוזר ולנסות להשיג תוצאה טובה יותר אך קודם יש לבחון מדוע אתה לא מרוצה במידה מספקת מהניתוח הראשון. במידה ונותרו מצבורי שומן משמעותיים - ניתן לבצע שאיבה חוזרת, אך זאת בתנאי שהעור בעל יכולת התכווצות נוספת. במידה והבעיה כעת היא עודפי עור - יש צורך להסירם ואז ה"מחיר" הוא סימנים על החזה. כמו כן, אם יש לך בעיה הורמונלית, יכול להיות שהתוצאה היתה טובה אך רקמת השד שוב גדלה עקב ההשעה ההורמונלית. לגבי שתי הבליטות, ייתכן שמדובר בהצטלקות נימית, או שכאשר הסירו את רקמת השומן העודפת ממששים כעת את רקמת השד הקיימת מאחורי העטרות, מאחר ורקמה זו נוקשה יותר לא ניתן לשאוב אותה ויש להסיר אותה בחתך סביב העטרה. בדיקה תוכל לסייע באבחון הבעיה ומציאת תרון הולם. בהצלחה.., ד"ר נועם חי

24/02/2008 | 10:11 | מאת: שלומי

קודם כל תודה רבה לך על תשובתך המפורטת ... אז אתה אומר שאם יש בעיה הורמונלית אז לא משנה כמה ניתוחים אני עושה החזה תמיד יגדל? עשיתי את הניתוח רק לפניי 4 חודשים . מה ייתכן שבפרק זמן כזה קצר שוב גדל החזה? אין ספק שיש שיפור מהמראה הקודם אבל זו עדיין לא התוצאה הרצויה והבליטות שקיימות עכשיו לא היו שם לפניי אני עשיתי אולטראסאונד וכל מה שמצאו זה מרקם שומני ללא שום בליטות מה פתאום צמחו משום מקום איזו בדיקה לדעתך עליי לעבור ?

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים