הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

30/10/2007 | 18:14 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, צוות האתר שמח לבשר על פתיחתו של פורום נוסף - ניתוחים פלסטיים של האף. גלישה פורייה ואסתטית, צווות האתר
23/11/2007 | 11:24 | מאת: עופר

בשנת 1995 עברתי ניתוח לקריתת קונחיות (פוליפים) ושבירת מחיצה. לאחר הניתוח חל שיפור בנשימה באף. לאחר זמן קצר חזרה הבעיה ושוב יש קושי בנשימה,עשיתי צילום של מערות האף והוחלט ע"י הרופא שיש לעבור ניתוח נוסף. יש לציין שאני סובל מאלרגיה קרדית הבית. לשאלתי האם ניתוח נוסף יעזור לי לנשום בצורה טובה יותר.

01/12/2007 | 15:07 | מאת: s

01/12/2007 | 15:09 | מאת: s

הבן שלי בן16 עומד לעבור ניתוח אף של המחיצה השמאלית שאאג אמר שהיא לא פועלת אנחנו גרים בדרום ליד בער שבע האים תוכל להמליץ על מקום תודה

04/12/2007 | 10:11 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

לצערי לא ממליצים על רופאים או מרפאות בפורום זה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית