ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/11/2007 | 20:29 | מאת: מיכאל

שלום ד"ר: עברתי ניתוח אף לפני 4 חודשים. בגדול יצא לא רע, אבל אני מרגיש שהוא יותר ימינה. האם צריך כבר לתקן? הרופא אמר לי שצריך לחקות עד שנה מהניתוח ולי אין סבלנות. מה עושים?

08/11/2007 | 20:46 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום מיכאל: מומלץ לבצע תיקון של ניתוח אף לא לפני שנה מהניתוח הראשוני. זאת מאחר וידוע שכל הבצקת והנפיחות יורדות במלואן רק לקראת השנה לניתוח. הרבה תופעות כגון סטייה של האף או בליטות מסוימות יכולות להסתדר בעצמן עד שנה ולכן מומלצת ההמתנה. היה ולא הסתדרו יוחלט על ניתוח חוזר.

05/12/2007 | 09:31 | מאת: מאיר

אני סובל מאף שנסתם ומיד פעם נצבר נזלת סמיחה בכמות של 4-5 אגוזים מקולף. יש לי ליכה באפן כרוני .אני לא מעשן . לקחת תרופת היתה רק הקל לא יותר .אם יש דרך כל שהי להפתר מהליכה .אני מחק לנתוח אף .אצין שאני אי בריא ועושה ספורט.

05/12/2007 | 09:32 | מאת: מאיר

אני סובל מאף שנסתם ומיד פעם נצבר נזלת סמיחה בכמות של 4-5 אגוזים מקולף. יש לי ליכה באפן כרוני .אני לא מעשן . לקחת תרופת היתה רק הקל לא יותר .אם יש דרך כל שהי להפתר מהליכה .אני מחק לנתוח אף .אצין שאני אי בריא ועושה ספורט.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית