מה יכול לגרום לזה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/08/2016 | 23:38 | מאת: עירית

בחצי השנה האחרונה האף שלי השתנה מבחינת המראה שלו, הוא נהיה יותר ארוך ונפול. אני בת 22 ולא קיבלתי שום חבטה באף. רופא אאג לא נתן לי מענה בנוגע לכך. מה יכולה להיות הסיבה לשינוי כזה?

28/08/2016 | 16:52 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

לא מקובל שאף משנה את צורתו ללא סיבה. האם בתקופה המדוברת הורדת משקל בצורה דרסטית? הרזיה ניכרת גורמת לחידוד תווי פנים כולל אף ונוצר רושם של התארכות.

29/08/2016 | 07:01 | מאת: עירית

היי,תודה רבה על התשובה. לא ירדתי במשקל בתקופה האחרונה אלא עליתי סביב 8 ק"ג. האם מה שאמרת תקף גם לעליה במשקל? עירית

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית