תיקון - מילוי סחוס

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

09/12/2007 | 20:00 | מאת: לימור

ד"ר הראל שלום רב! ביצעתי ניתוח כושל לפני כשנה וחצי לאחר הניתוח קצה האף היה קטן יחסית ויותר יפה מימה שהוא עכשיו. היום לאחר שנה וחצי קצה האף גדל, וקיים אי סימטריות שבולטת לאחרונה (לאחר הניתוח בלט פחות) השאלה היא: 1. למה לאחר הניתוח ובחודשים שסמוכים לו האף ניראה יותר קטן וככל שהזמן עובר הסלידה וקצה האף שלי יורדים? 2. יש לי בצד אחד של האף שקע גס (מין גומה כזאת), בצד השני הוא פסדר השאלה היא האם אפשר לתקן זאת ע"י מילוי כלשהו ואיך? אודה לך על שיתוף פעולה לימור

09/12/2007 | 21:10 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום לימור: התופעה של נפילת הקצה לאחר מספר חודשים מוכרת לנו והסיבה יכולה להיות איבוד מנגנון התמיכה הסחוסי. יש להתייעץ עם הרופא המנתח ולשקול תיקון. אני לא ממליץ על הזרקות לאף לתיקון שקעים. הטיפול המועדף הוא ניתוח מתקן והשתלת סחוסים. בהצלחה

10/12/2007 | 22:48 | מאת: לימור

אתה יכול לפרט מה זה השתלת סחוסים ואיך זה מתבצע? אפשר לעשות את זה ולקבל תוצאה טבעית בלי שירגישו שהושתל משהו? תודה על עזרתך

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית