מספר שאלות אודה למענה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

16/03/2016 | 03:16 | מאת: לילך

שלום ד"ר! מס' שאלות: 1. כמה זמן אחרי ניתוח אף אפשר להכנס להריון? 2. כמה זמן אחרי ניתוח אף אפשר להתחתן (אני מתכננת חודשיים אחרי-זה בסדר? 3. כמה זמן אחרי ניתוח אף אפשר להרכיב משקפיים? 4. אם אין בעיה רפואית, כלומר הנשימה תקינה (מאוד:)), האם יכולה להיווצר כזאת אחרי ניתוח אף אסתטי? הייתי בייעוץ ואמרו לי שיש אפשרות כזאת ולכן כדי לנשום באותה רמה שאני נושמת עכשיו (מכיוון שהאף רחב) אז יש צורך כבר מעכשיו לעשות רפואי ולהזיז את הקונכיות..משהו כזה. מה דעתך בנושא? תודה רבה!!!

16/03/2016 | 14:15 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

על שלושת השאלות הראשונות התשובה היא שחודשיים מספיק זמן מהניתוח. משקפיים אפשר להרכיב אחרי חודש, תלוי כמה הם כבדים. על השאלה אחרונה אי אפשר לענות ללא בדיקה יסודית.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית