חודשיים לאחר ניתוח אף יש לי שקע בצד שמאל מעל הנחיר

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

03/02/2016 | 17:18 | מאת: דניאל

האלן שלום עברתי ניתוח אף לפני חודשיים , תהליך ההחלמה היה מאוד קשה עם נפיחות מאוד מרובה בפנים ובעניים , לאחר עשרה ימים כמעט כל הנפיחות בפנים עברה , לאחר הורדת הסד האף היה נראה ממש טוב לא היו שקעים כל שהם או משהו כזה בחודש הראשון לאחר הניתוח נגעו לי באף פה ושם נגיעה קטנה חזקה כזאת מחולצה או מראש של מישהו כזה מהצד אבל לא משהו רציני שגרם לרדת דם או לסבול מכאבים חוץ מכמה דקות של כאבים בקטנה באף כזה אבל מכה של ממש לא קיבלתי , בכל מקרה שמתי לב שמעל נחיר שמאל הבשר יותר שקוע בפנים מאשר צד ימין. בצד ימין הוא לא שקוע כלל , ובצד שמאל כן וזה נראה בתמונה שמצלמים ישר שהאף קצת עקום כזה. האם זה טבעי וזה רק נפיחות או שזה משהו שמצריך בדיקה ? בהתאם לכך שאני רק חודשיים ו4 ימים לאחר הניתוח. תודה רבה!

03/02/2016 | 21:24 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

יתכן ומדובר בפגם שיצריך ניתוח מתקן, אך יש להמתין בסבלנות לתוצאה סופית עם ספיגת הנפיחות.

03/02/2016 | 22:08 | מאת: דניאל

כמה זמן עוד אצטרך לחכות אם עברו רק חודשיים מהניתוח ? כדי שכל הנפיחות באף תרד

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית