ד"ר קריכלי שלום, שאלה על ניתוח משולב:

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/02/2016 | 01:39 | מאת: מתי

בכוונתי לעבור ניתוח אף אסתטי ורפואי, משולב עם שתל בסנטר מכיוון שהסנטר שלי נסוג אחורנית, אחרי בדיקה מעמיקה באינטרנט בארץ ובחו"ל הבנתי שחשוב ביותר לקבע את השתל עם ברגים מטיטאניום, מתוך חשיבות למניעת תזוזה ופגיעה בעצב ושחיקת העצם בעתיד. רציתי לשאול אם אתה מבצע את השיטה הזאת? משום שאני שוקל לעבור ניתוח אצלך, והעדיפות שלי זה לעשות את שני הניתוחים בו זמנית, וקיבוע עם ברגים זה פרמטר מאוד חשוב שאני לוקח בחשבון לפני. תודה.

02/02/2016 | 11:29 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

1. לא כולם מקבעים את השתל עם הברגים ותוצאות מצויינות, אני אחד מהם. 2. אכן רצוי לבצע את הניתוחים בו זnנית.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית