תיקון אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

13/01/2016 | 00:32 | מאת: שיר

שלום לכולם.. עברתי לפני כ7 שנים ניתוח אף ואני מאד לא מרוצה. הרסו לי את האף וכל כמה חודשים אני נתקפת ברצון עז לתקן את העוול שנוצר לי. בזמנו שילמתי הרבה כסף ואין לתאר את ההרגשה והתסכול בהם אני נאלצת להתמודד. כל פעם מורידים אותי מזה, מפחידים אותי וגם קצת מייאשים אותי כשאני שומעת את הסכומים המטורפים לניתוח שני. בתור סטודנטית שבקושי עובדת בגלל הלימודים.. אבל זהו החלום הכי גדול שלי. מי שיכול לעזור לי , להמליץ, מי שחווה כמוני אכזבה מניתוח ראשון והצליח לה בניתוח השני אני אודה מאד אם תשאירו פה את כתובת המייל או תצרפו תמונה. אין לכם מושג כמה כל עזרה או מידע יעזור לי. תודה רבה

14/01/2016 | 18:16 | מאת: רואן

שלום שיר.. אני מאוד מאוד מבינה אותך ומבינה מה שאתה עוברת עכשיו .. כייי אני חוויתי את אותה חוויה .. ויודעת כמה זה כואב.. גם אני עברתי ניתוח אף לפני 3 שנים ומאז אני לא כמו שהייתי .. גם אם יש ימים שבהם אני באמת שמחה.. חייבת אחרי תקופה מסויימת להתאכזב מחדש ולהחליט עוד פעם זהו אניי חייבת לתקן את האף שלי כי זה באמת מפריע לי.. זה באמת קשה להתמודד כל החיים עם משהו שאת לא שלמה איתו ואין לך בטחון בגלל הדבר הזה.. ונכון ניתוח מתקן זה יותר יקר בדרך כלל ולא טוב לקחת סיכון וללכת לסתם מנתח.. גם אני יש לי בעיה נורא גדולה במחיר ובגלל זה אני עדיין לא עשיתי תיקון .. כי בשביל להשיג את הכסף צריך לעבוד לפחות שנתיים.. אני ממליצה לך על דר אברהם קריכלי למרות שעוד לא עברתי את הניתוח אבל הלכתי לפגישת ייעוץ אצלו וראיתי את העבודה שלו ומה שיותר חשוב הוא היחס המדהים שלו.. ברגע שאני אחליט שאני אעשה את התיקון אני אעשה אך ורק אצלו.. שיר בהצלחה .. מקווה שתהיי מרוצה ומקווה לך כל טוב בחיים שלך..

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית