לא ללכת לד"ר דב קליין גרוע ביותר

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

13/12/2015 | 09:19 | מאת: עידן

לכל מי שמועניין לעשות בטעות אצל דר דב קליין לא ממליץ בכלל יחס גרוע ביותר הוא רופא מתמחה יתר לציצי אישתי עשתה שם הוא בכלל לא מדבר עם המטופלים ולא מתיחס יצא אף עקום ומעוך גרוע מאוד הרופא הזה לא כל שם גרנדיוזי של רופא אומר שהוא טוב בשום פנים ואופן לא לעשות אצלו ניתוח

25/03/2016 | 08:40 | מאת: דנה

עשיתי אצלו ניתוח אף וזה הרס לי את החיים. האף נראה מנותח יש חוסר סימטריה בנחיריים ובנוסף הרס לי את גשר האף. אני לא נושמת טוב וחייבת ניתוח תיקון שאני דוחה כבר כמה שנים מהטראומה שעברתי

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית