מי שיכול לתת חוות דעת על דר קריכלי להיכנס

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

06/10/2015 | 15:43 | מאת: שירן

שלום לכולם, ראיתי שמסתובבים פה בפורום הרבה שעברו ניתוח אצל דר קריכלי. שמעתי שהוא מאוד טוב לתיקונים כושלים ואני אחרי ניתוח אף שנהרס לחלוטין. אשמח לדבר עם מנותחים שלו ולקבל תמונות של לפני ואחרי. כל מי שיכול לתת לי חוות דעת במייל שלי [email protected] בבקשה תצרו איתי קשר כי נהרסו לי החיים אחרי הניתוח הראשון שלי. תודה

23/10/2015 | 23:27 | מאת: ענת

גם לי נדפק האף ואני צריכה תיקון דחוף. נותחתי אצל אורי שולמן ויצא פשוט דוחה. מחפשת מנתח טוב לתיקון בתקווה שאפשר להציל את המצב

28/10/2015 | 09:46 | מאת: סופי

המייל שלי - [email protected] צרי איתי קשר, סופי

25/11/2015 | 00:04 | מאת: חופית

היי בנות אצלי המצב לא ככ גרוע אבל חולמת לעשות ניתוח חוזר ... אשמח שתצרו איתי קשר

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית