לדר קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

13/09/2015 | 09:37 | מאת: דניאל

שלום אני בן 21 לקראת שחרור מצהל ,בגיל 14 בערך קיבלתי מכה חזקה באף שגרמה לאף שלי לשנות צורה ,מאז המקרה לא הלכתי לרופא אף פעם בנוגע לזה,יש לציין שגם לפני המכה לא הייתי מרוצה מהאף שלי כי הוא היה נישרי ולא יפה מלכתחילה,כיום האף שלי במראה הפרופיל שונה מצד ימין לצד שמאל בעקבות המכה,רציתי לדעת מה הקושי בלנתח אף כמו במקרה שלי ועד כמה לדעתך יש סיכויים להצלחה ממקרים דומים שהיו לך בעבר?

17/09/2015 | 10:53 | מאת: ליאור מהוד השרון

היי, אני ועוד שתי בנות בנות 17 וחצי, מהוד השרון ממגמת קולנוע מעוניינות בצילום הסיפור שלך. קראתי את הסיפור שלך, והייתי רוצה לצלם את התהליך שאתה עובר עד לניתוח עצמו לסרט תיעודי קצר. אני אשמח אם תרצה להצטלם ולהפיץ את הסיפור שלך. אשמח אם תחזור אליי במייל: [email protected]

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית