לדר קריכלי שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/08/2015 | 23:04 | מאת: הילה

ד"ר שלום, אני עושה אצלך ניתוח בספטמבר רציתי לדעת אם לפני הניתוח ניתן לראות אותך להבין שוב מה אתה מתכנן לעשות בדיוק כדי להיכנס לניתוח יותר רגועה. כמובן שהסברת לי לעומק בפגישה אבל זה היה נראה לי עוד רחוק ולא זוכרת בדיוק מה אמרת. תודה מראש... מתרגשת לקראת הניתוח.

23/08/2015 | 15:59 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

בהחלט נשוחח, אך להבא את השאלות הקשורות לניתוח שלך אבקש להפנות במייל אישי או בטלפון ולא בפורום. אני מפריד את ניהול הפורום מעבודתי הפרטית, הדבר מנוגד לאתיקה מקצועית.

23/08/2015 | 17:02 | מאת: הילה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית