שלום ד''ר קריכלי יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

24/07/2015 | 17:41 | מאת: רואן

אם האף שלי לא קשיח והוא נורא גמיש כלומר כשאני מחייכת הוא זז והצורה שלו משתנה .. אני מרגישה שהוא חסר קשיחות וחסר תמיכה.. כאילו הוא לא מלא ..(it`s not faller) וזה מייצר מראה כאילו הוא נפוח אין גבולות בצדדים של האף (אין צדדים אפילו כי הוא נראה נפוח ואין לו Definition) אין לו הגדרה ..(לא מחודד) .. אז אני חושבת שצריך למלא אותו באמצעות סחוסים אבל השאלה היא האם במקרה כזה צריך למלא את הצדדים באמצעות הסחוסים או שצריך להגביה את גב האף? מתנצלת מראש אם השאלה הייתה קצת ארוכה..אבל כבר עברתי ניתוח ראשון והרי לא הצליח אני מנסה כמה שיותר ללמוד על הניתוח ולהיות מודעה לכל הדברים שהולכים לקרות..ולקחת את הזמן שלי ותודההה מראש על המענה ** רואן **

26/07/2015 | 09:38 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

האף גרמי וקשיח רק בחלקו העליון ואילו חלק התחתון הינו סחוסי, יחסית רך וגמיש. לפי התמונות שלח בניתוח שתעברי ניתן לשפר את המראה ע"י הנמכת קצה האף (הטיפ) והוספת אורך כי האף שלך מקוצר מדי.

28/07/2015 | 16:45 | מאת: רואן

הוא קצת קצר למראה הפנים שלי.. אבל לגבי החלק העליון ! שהוא אמור להיות קשיח כמו שאמרת אצלי זה לא ולזה התכוונתי שאני רוצה להגביה קצת את הגשר ספיציפית מהחלק העליון כי הוא קצת נמוך וגורם למראה קצת נפוח ורך ..וזאת המטרה שלי :(

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית