המלצה למנתח אף - ד"ר קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

15/07/2015 | 21:11 | מאת: ניצן

שלום רב לכולם, האמת הרבה זמן לא גלשתי לי בפורום ניתוחי אף ( משנת 2010 - בה עברתי את הניתוח ) את הניתוח שלי עשיתי לאחר בדיקה יסודית ומקיפה של כל הפורומים- לאחר שעות רבות וימים שלמים מול המחשב- היה לי ברור - הרופא היחידי שאני נותנת לו לגעת בפנים שלי הוא ללא ספק ד"ר קריכלי! עברתי את הניתוח בהצלחה , קריכלי הוא פשוט אומן מתאים לך אף שנראה שכאילו ונולדת איתו מלכתחילה ( רק שעכשיו את נראית ומרגישה כמו דוגמנית ולא נולדת ככה :) ) . שאחותי החליטה לעשות ניתוח גם השנה - היה לכולנו ברור - ד"ר קריכלי !! בעוד שלי היה אף מסוג האפים שהם נוראים אבל "לא כאלו נוראים" - שכולם סביבך אומרים לך "את לא צריכה ניתוח אף בכלל" וזה עוד יותר מפחיד כי את מפחדת שאולי זה הטעות של חייך , כי כבר ראית ניתוחים שכשלו-אבל עדיין את לא מרגישה שלמה עם עצמך כמו שאת היום ומחליטה שאם את עושה את זה - את עושה את זה עם הבן אדם שאת יודעת שאין סיכוי בעולם שיפשל איתך וזאת תהיה הצלחה בטוחה , בעוד שלאחותי יש אף שונה לחלוטין משלי - היה לה אף נפוח ושמן - "אף בטטה" הידוע כניתוח קשה , אותו עשתה לפני בערך כ9 חודשים ואין מרוצה ממנה בעולם. חשוב לי להדגיש- פנים זה מקום מאוד מאוד מפחיד לגעת בו- שתינו חששנו מאוד וזה לגיטמי - אבל לשתינו זה שינה את העולם , אנחנו מרגישות יפות וטבעיות - ממש כאילו נולדנו כך :) וזה היופי אצל קריכלי - האף של שתינו כיום נראה שונה , כל אחת עם אף שמתאים למבנה הפנים שלה . רק שכעת הפנים יפות יותר ומועדנות יותר. לסיכום ובקיצור 5 שנים לאחר הניתוח שלי, 9 חודשים לאחר הניתוח של אחותי - ללא ספק רק קריכלי - הבן אדם אומן ומומחה - גם מבחינה בריאותית וגם ובעיקר מבחינה אסתטית - שווה כל שקל. השקעה בטוחה - זה הפנים שלכם ... סליחה על החפירה -זה מה שנקרא תגובה מכל הלב על הרופא ששינה לי את החיים.

15/07/2015 | 21:19 | מאת: ניצן

עוד הערה חשובה ששכחתי לציין - אניואחותי עברנו אצלו ניתוח ראשון - אבל מלכתחילה הגענו אחרי שקיבלנו המלצה מידידה של אחי שעברה ניתוח כושל ותיקנו לה אותו כושל ורק בניתוח השלישי היא הגיעה לקריכלי והוא זה שתיקן לה את האף הנוראי שהרסו לה בניתוחים הקודמים הכושלים. ויצר לה אף מדהים. היא המליצה מכל הלב לא להתקמצן וללכת למומחה הטוב ביותר בניתוח הראשון!!! על מנת שנמנע מהסבל הזה של ניתוח מתקן ועוד ניתוח וההרגשה הנוראית . בקיצור גם לניתוחים חוזרים אני יכולה להעיד עליה שהבן אדם אומן - אבל בוא נגיד שהסיכוי להגיע לניתוח חוזר מיותר ויכול פשוט להעלם אם תעשו אצלו ( לטעמי לפחות) בכל אופן באמת מכל הלב - הרופא הכי טוב בארץ

02/08/2015 | 23:02 | מאת: הילה

אם זה בסדר :) [email protected]

30/10/2015 | 03:33 | מאת: מתי

הי ניצן אני שוקל לעבור ניתוח ראשוני אצל קריכלי ומאוד השתכנעתי מהתגובה שלך, אשמח לקבל גם תמונות של לפני ואחרי שלך ושל אחותך, תודה רבה. [email protected]

10/04/2017 | 17:29 | מאת: או

בטוח כדאי לעשות אצלו ??אני מיואשת ולא יודעת אצל מי לעשות תיקון אף וניתוח בפעם השנייה ומה גם שהמחיר יקר מדי

16/07/2015 | 17:33 | מאת: דנה

אני אשמח לראות תמונה איך יצא לך. מה הפייסבוק שלך?

17/07/2015 | 20:58 | מאת: ניצן

22/09/2015 | 11:49 | מאת: ענבר

היי אפשר לשלוח את התמונה גם למייל [email protected] תודה

06/08/2015 | 08:46 | מאת: אביתר

[email protected]

01/10/2015 | 18:12 | מאת: ענבר

היי אפשר לשלוח את התמונה גם למייל [email protected] תודה

06/10/2015 | 15:37 | מאת: שירן

היי, אני מחפשת רופא שיתקן לי את האף שהרסו לי בניתוח הראשון שעשיתי. אני ממש אשמח אם תשלחי לי תמונות. תודה רבה רבה [email protected]

27/12/2016 | 15:45 | מאת: רונית

שוקלת ניתוח באף מתלבטת בין קריכלי למאייר לצרפתי.האם תוכלי לכתוב ליואם תרצילשלוח תמונה [email protected]

02/07/2019 | 17:01 | מאת: שני

אשמח לתמונות שלך ושל אחותך משום שאני גם ממש מתלבטת... תודה! [email protected]

02/07/2019 | 17:36 | מאת: דר קרמר

שמחה לשמוע שאת מרוצה

08/07/2019 | 07:33 | מאת: מאיה

אשמח לשמוע אם מצאת מישהו טוב לתיקון ניתוח אף

23/10/2019 | 19:45 | מאת: ירדן

היי רוצה לעבור אצלו ניתוח אף שני תוכלי לשלוח לי תמונות לפני ואחרי למייל? [email protected] תודה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית