נשאית סטאף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

15/07/2015 | 19:34 | מאת: עדי

שלום. לפני כ4 שנים עשיתי ניתוח אף ולאחר מספר חודשים הופעיו לי פצעים המתחילים מהאף וסביב הפה והסנטר. הלכתי להרבה רופאי עור שלא ידעו מה זה עד שלפני שנה עשיתי בדיקה בה לקחו מכן הם בעייתים..הם פותחים סניף ברמלה ולכן כניראה לא ממש זמינים.... סורי אין לי הרבה מה לעשות חוץ מלתת לו את הטלפון. אנסה למצוא לו משהו אחר שטח מהאף וגילו לי את החיידק סטופילוקוקס אוראוס. השאלה שלי האם זה קרה כתוצאה מהניתוח?

15/07/2015 | 20:49 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אי אפשר לקבוע בוודאות שכן, אבל גם אין לשלול את האפשרות הזאת.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית