הצרת נכיריים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

10/07/2015 | 01:19 | מאת: Nehama

שלום דר יקר , תודה על תשובתך בנושא הצרת נכירים עי הרדמה מקומית ותפרים פנימיים בגיל 60 שזה אפשרי. שאלתי השניה אליך דר יקר ! מה עלות של ניתוח הצרת הנכיריים וכמה זמן עד להחלמה מלאה ומה המגבלות הפיזית בזמן ההחלמה והאם יש צילוום הדמיה לאף איך יראה לאחר הניתוח , לתשובתך המסורה בהקדם אודה בברכה ,

10/07/2015 | 10:32 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

תשובות בפורום אינן מהוות תחליף לבדיקת רופא: 1.ממליץ להבדק אצל רופא מנתח, כי יתכן בנוגע להיקף הפעולה גישתו תהיה שונה משלך . בעניין המחיר, אין מחירון אחיד, כל רופא והמחיר שלו. 2. אם מדובר אך ורק בהצרת נחיריים ההלמה הינה קלה ומהירה. 3.באשר אלי - אינני מערב את ניהול הפורום עם הפרקטיקה הפרטית שלי. כל המעוניין יתקשר בררך המקובלת וייענה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית