ניתוח שלישי באף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/05/2015 | 18:44 | מאת: שירי

קרחלי שלום עשיתי ניתוח מתקן באף לפני ארבע שנים אצל עייש. האף הוצר יתר על המידה ונהיה כמו סיגריה. המנתח טוען כי הוסיף שתלים מרחיבים וזה מוזר כי האף הרבה יותר צר ממה שהיה לי לפני (הוא גם שינה את צורתו) הוא לא מעוניין לבצע תיקון בטענה שהאף נראה בסדר ושלא ניתן לתקן בניתוח נוסף כי זה להוסיף סחוס על סחוס שכבר הוסף. אני רוצה לבצע תיקון ולהרחיב את האף.הבנתי שאתה אלוף בתיקונים. האם ניתן לעבור ניתוח נוסף? האם ניתן להרחיב את האף בצורה נורמלית כפי שהיה ושהדבר יראה טבעי? כולל הרחבת עצמות האף?האם יש לך ניסיון טוב לגבי הרחבת אפים צרים? אני פוחדת שבסוף אהיה כמו מייקל גקסון... אני רק רוצה לדעת שהדבר אפשרי לפני שמגיעה לייעוץ הבנתי שגם עלות הייעוץ היא גבוהה. תודה רבה

01/06/2015 | 11:06 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

תיאורטית ניתן לבצע ניתוח נוסף, אף על פי שמדובר במשימה קשה.

07/06/2015 | 13:39 | מאת: חן

וגם אני מחפשת עכשיו מישהו שירחיב לי את האף שהוצר יתר על המידה. אני אשמח להחליף איתך כמה מילים, המייל שלי - [email protected], דברי איתי, אולי נוכל לעזור אחת לשנייה. יום טוב :)

19/07/2015 | 15:58 | מאת: רות

הי שירי יש לי גם אותה בעייה ואני שוקלת לעשות ניתוח מתקן אצל עייש , אנא צרי עימי קשר בהקדם זה המייל שלי [email protected]

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית