מתעניין בניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/04/2015 | 17:16 | מאת: בן 24

שלום.. אין לי אף נורא בכלל. אך יש לי גבנון קטן באף שתמיד חשבתי שיהיה הרבה יותר יפה אם יהיה ישר יותר. לפני כחודש שברתי את האף, מה שגרם לי להתמקדות יתר בו, עברתי מס' רידקוציות, התוצאה: האף נראה יחסית ישר אך אם מתמקדים, לפחות אני.. שמים לב שעדיין יש סטייה של גשר האף, בליטה מצד אחד ושקע במישוש בצד השני. השבר גרם לי להתמקד רבות על האף ולהגיע להחלטה שאולי לעשות ניתוח גם ליישר את האף מבחינת השבר וגם להוריד את הגבנון הקטן. השאלה היא, ברוב המקרים שמבחינים באנשים שעשו ניתוח אף זה בד"כ בגלל איזור הנחיריים שנראים לעין, אך אם במקרה שלי אני לא רוצה לגעת כלל באיזור הננחיריים ולא לשנות כלום חוץ מליישר את הגבנון (אפשר אפילו לשייף) ובאותה עת ליישר את העצם שזזה מעט. האם גם במקרה זה יש סיכויים של מראה אף מנותח? האם אחוזי ההצלחה בניתוח מסוג זה יותר גבוההים (הכוונה למראה מוצלח וטבעי).

25/04/2015 | 20:27 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שאלותיך מתיחסות למספר דקויות ורק בבדיקה אצל מנתח מנוסה תוכל לקבל תשובות. ממליץ לפנות לבדיקה אצל מנתח המתמחה בניתוחי אף.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית