שאלה על ניתוח אף אסתטי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

16/04/2015 | 21:23 | מאת: אורי

למה לרופא מומחה בפלסטיקה זה אמור לשנות אם עברתי בעבר ניתוח אף רפואי? למה תמיד שואלים דווקא על זה? האם יכול להיות שמישהו שעבר ניתוח אף רפואי יוכל לעשות ניתוח אף אסתטי רק אצל רופא אף אוזן גרון ולא פלסטיקאי?

18/04/2015 | 21:04 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

1.ניתוח שעברת צריך להלקח בחשבון בעת ביצוע ניתוח החדש וטוב ששואלים. 2.אלה ואלה יכולים לבצע את הניתוח בתנאי שהם טובים בניתוחי אף. איני מחזיק בדיעה שפלסטיקאים טובים יותר לאסתטיקה ורופאי אאג לניתוחים רפואיים.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית