הרחבת נחיריים בחזרה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

12/04/2015 | 15:51 | מאת: חן

שלום רב דוקטור, אני מתאוששת מניתוח אף שכלל גם הצרת נחיריים. המראה הצר לא הולם אותי בכלל ואני תוהה אם ניתן להרחיב אותם בחזרה, אפילו בקצת או פשוט לתפור אותם מחדש בצורה פתוחה יותר. האם זה בר ביצוע? אם כן, כמה מסובך הוא ניתוח שכזה? כמה זמן אחרי הניתוח הראשון אפשר כבר לבצעו? זה דורש גבס וכו' כמו ניתוח רגיל? אודה לך מאוד על תשובתך.

13/04/2015 | 22:09 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

מדובר במשימה לא קלה לביצוע, הרבה יותר קל להצר מאשר להרחיב.וגם הייתי ממליץ להמתין עם השיפוט. עם הזמן הדברים משתנים מעט וגם מתרגלים ומשלימים עם הקיים.

18/06/2015 | 09:34 | מאת: חן

ד"ר קריכלי היקר שלום רב, עברו חודשיים מאז ששאלתי אותך את השאלה לגבי הרחבת נחיריים. ככל שהזמן עובר מתגבשת אצלי יותר ויותר המסקנה שהצרת הנחיריים היתה טעות אחת גדולה. זה ממש לא נראה טוב. יש אפשרות להרחיב את הנחיריים באיזושהי דרך אחרת? אולי להרחיב את צידי האף עם סחוסים ואז אוטומטית גם הנחיריים קצת מתרחבים? אני פשוט לא מצליחה לסבול את המראה הצר הזה... אנא עזור לי, תודה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית