ניתוח אף קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/04/2015 | 22:05 | מאת: ליאת

הבת שלי עברה ניתוח אצל ד"ר קריכלי, הרופא בפירוש אומן. האף הותאם בצורה מושלמת לפנים, מאד טבעי ויפה. אין מילים!!!!

21/04/2015 | 12:34 | מאת: אנה

כל מילה בסלע. גם אני נותחתי אצלו אחרי ניתוח כושל מלפני עשרים שנה. האף יפה וטבעי מאוד ושמחת חיים חזרה אלי))) נכון שהוא רופא הכי יקר בשוק ניתוחי אף, אבל מצדיק כל אגורה. הטובים תמיד יותר יקרים והוא טוב שבטובים.

30/06/2015 | 10:22 | מאת: חן

אני גם שוקלת לעבור ניתוח מתקן אצל קריכלי. אשמח להתייעץ איתך. המייל שלי - [email protected], תפני אליי אם את יכולה, אני מאוד אודה לך.

06/10/2015 | 12:42 | מאת: ענבר

היי אפשר לשלוח לי תמונה לפני ואחרי התיקון תודה וכמה זמן עבר לך מאז התיקון? תודה מראש אימייל [email protected]

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית