שבר באף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

28/03/2015 | 14:44 | מאת: בן 24

שלום לפני 3 שבועות עברתי שבר באף ממכה, הייתה סטייה של גשר האף לשמאל ושקע מימין.בתוך 10 ימים מהמכה עברתי סה"כ 3 רידוקציות. האף במבט כללי נראה יחסית ישר אך במישוש עדיין מורגש בליטה קטנה מצד שמאל ומצד ימין שקעון קטן, וגם שאני בוחן ומסתכל על האף אני מרגיש בזה קצת. הרופא אמר לי שאם אני רוצה אני יכול לחזור שוב למיון שעשו לי בו את הרידוקציה, למרות שבעת הרידוקציה השלישית במיון הד"ר שם אמר לי שהסיכויים שהאף יחזור לקדמותו נמוכים יחסית כי זה כבר רידוקציה שלישיית. בכל מקרה שבוע לאחר הרידוקציה האחרונה פנייתי ל-2 רופאים אחרים לחוות דעת נוספת ושניהם אמרו לי שלא צריך שוב רידוקציה. רופאה אחת מהם אמרה לי גם שיותר מדי רידוקציות זה לא טוב. מצד שני רופא אחר באחד הפורומים אמר שאין מגבלה לכמות הניסיונות ושאפשר גם עד אחרי חודש במבוגר, אבל כולם אומרים עד 10 יום. אני ממש מבולבל כבר,מה עושים מצב כזה? אגב האם אחרי כל רידוקציה סופרים שוב מחדש את הימים? כבר עברו 3 שבועות מהמכה וכמעט שבועיים מהרידוקציה האחרונה. אני חושש ללכת לעוד רידוקציה בזמן שהאף יחסית התאחה וייגרם נזק. שאלה נוספת, כשבוע לאחר השבר התחילו להופיע לי מלא חצ'קונים פצעונים קטנטנים על האף שעדיין לא עברו. מה זה יכול להיות?

29/03/2015 | 20:17 | מאת: צוות האתר

על השאלות שלך אפשר לענות רק לאחר בדיקה,

29/03/2015 | 22:29 | מאת: בן 24

אוקיי רק תענו לי אם אפשרי לעשות שוב רידוקציה אחרי שעבר 3 שבועות וקצת מהמכה ושבועיים מהרידוקציה האחרונה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית