ניתוח ליישור מחיצת האף.

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/03/2015 | 01:28 | מאת: בן 18

ערב טוב, יש לי מבנה אף שאיני שבע רצון ממנו. בשל קשיי נשימה קיבלתי מהרופאה תשובה על כך שזה נובע ממחיצת אף לא תקינה (עקומה). יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתוח כזה יכול לשפר את צורת האף שלי? 2. האם ניתוח כזה יכול לגרוע את צורת האף שלי, כלומר להפוך אותו ליפה פחות? 3. אם ניתוח יישור מחיצת האף אינה משנה את צורת האף, האם ניתן שבאותו ניתוח גם ישפרו אסתטית את האף שלי? תודה רבה!

23/03/2015 | 20:05 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

כל האופציות אפשריות, לכן עצתי לך לקבלת תשובות מבוססות פנה ליעוץ אצל מנתח מנוסה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית