ניתוח אף שני מתקן

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/03/2015 | 21:49 | מאת: ז

שלום לדוקטור אברהם קריכלי היקר, רציתי לציין שיש לך ידי זהב ואתה אומן אמיתי. על סמך מה אני אומרת את זה? על סמך זה שניתחת את אחותי הגדולה ויצא פשוט מושלם, קטן, מקסים ויפה. ולא נשאר רק לשבח אותך. הסיפור שלי הוא כזה נותחתי לפני כ6 שנים אצל רופא ידוע. לפני כן האף שלי היה גדול ואחרי הניתוח יש שיפור לטובה אבל האף לא סימטרי בנחיריים ובשני הצדדים הכוונה שבצד אחד יש שקע ובצד השני אין. האם בניתוח כזה נדרש לעשות פתיחת האף הכוונה בשיטה הפתוחה? אפשר לייפות ולעשות סימטריה באף שכזה? אומנם לא כזה שמים לב כי לא מתייחסים אבל אני כשמצלמת את עצמי רואה שזה לא סימטרי באופן ברור. שכחתי לציין שעשו לי הקטנת נחיריים. אשמח לדעת עלות תיקון. והאם צריך לעשות השתלה סחוס מהאוזן לאף? אודה לתשובותייך. תודה מראש.

16/03/2015 | 20:21 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

קשה לענות על כל השאלות ללא בדיקה, אך לרוב ניתן לתקן את הדרוש תיקון בשתי השיטות - סגורה ופתוחה. את הסחוס להשתלה לוקחים ממחיצת האף או מהאוזן.

19/03/2015 | 18:39 | מאת: ז

שלום לך, צלצלתי למזכירה שלך לפני כמה ימים במטרה לברר עלות. את הייעוץ הבנתי כמה זה אבל לגבי עלות הניתוח לא הצלחתי להבין. למה יש מחיר התחלתי? למה הסכום לא קבוע? פשוט רוצה לדעת כדי לדעת אם אני יכולה להגשים את החלום או לוותר עליו. פשוט כי לפני שנה היה מחיר קבוע לתיקון ועכשיו אין שום מחיר קבוע חוץ מהייעוץ כמובן. ): אודה להתייחסותך רופא יקר

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית