לד''ר קריכלי היקר

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

26/02/2015 | 19:25 | מאת: רואן

שלום ד''ר קריכלי המדהים הייתי אצלך היום בפגישת ייעוץ .. והייתי נורא מתרגשת .. באמת אתה איש מדהים ומיוחד. עכשיו הבעיה שכחזרתי הביתה אני כל הזמן חושבת ואומרת לעצמי שיש עוד דברים שהייתי צריכה לשתף אותך בהם ורוצה תשובה להם . הבעיה שבאמת מפריעה לי היא שהאף שלי יש לו גב אף יותר נמוך טיפה מהקצה שלו ! ואני רציתי רק להגביה את הגב טיפה ככה שיתאים לקצה ! אני לא רוצה משהו אחר :-((( ואם צריך לקחת סחוס מהאוזן אני עדיין מתעקשת לעשות כי זה באמת מפריע לי זה מפריע לי מאוד למרות שהאנשים לא רואים שיש צורך לזה בכלל ! האם אתה צריך רק להגביה לי את גב האף טיפה וזהו בלי לעשות משהו לקצה? לא רוצה שיהיה לי ניתוח מורכב .. ! תודהההההההה איש נדיר

01/03/2015 | 20:09 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום רואן, צרי קשר טלפוני עם העוזרת שלי והיא תמסור לך את תגובתי.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית