ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/02/2015 | 23:31 | מאת: צ

בת 41,סובלת גם מנזלת כרונית רוב חיי, 24/7, גוברת בשעות הבוקר ואחרי אכילת מזון או שתיה, גם קר וגם חם. יש לי מבנה אף קצת רחב, רציתי לדעת אם יש אפשרות להצר את האף והאם זה יכול לפגוע בנשימה? תודה. והאם עולה ייעוץ ראשוני אצלך כסף?

19/02/2015 | 15:40 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

ניתוח פלסטי בד"כ אינו מרע את מצב הרירית הנגועה בתוך האף, אפילו יש סיכוי של שיפור בנזלת הכרונית

19/02/2015 | 19:13 | מאת: צ

יש פורומים שראיתי שרופאים טוענים כי זה לא יכול לעזור לשיפור הנזלת הכרונית. ולגבי הצרת האף אם האף קצת רחב יכולה להיות פגיעה בנשימה? יש לציין שאני בתקופה האחרונה כבר הרבה זמן ישנה עם פה פתוח, יש לי סטית מחיצה קלה, עשיתי פעם צילום והיה רשום שאין חסימה בנשימה אבל בכל זאת ישנה עם פה פתוח אז לא יודעת למה. תודה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית