התעניינות בניתוח אף חוזר אותו עברתי אצלך

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/02/2015 | 10:46 | מאת: {Aharon

שלום לדר' קריכלי. לפני כ-4 שנים עברתי אצלך ניתוח אף. היה לי אף רחב מאוד, ושמן וגס למראה.יישור גבנון.ותיקון סטיית מחיצה. לציין כי הניתוח עבר בסדר. גבנון ,סטיית מחיצה ונשימה דרך האף פשוט מעולה. מבחינה חיצונית,את התוצאות ראיתי לאחר זמן רב יחסית כמו שהסברת לי במקרים אלו.ישנו שיפור רב במראה האף ,הוא אינו נראה גס ועבה ממש כפי שהיה אבל שמת לי באף תומכן (אז הגדרת את זה כמשקולת באף כדי לעצב את צורתו בקצה,ושזה הגיוני שהוא יגרום ל-TIP של האף לרדת מטה.)הדבר ניכר במיוחד בפרופיל. רציתי לשאול האם ניתן לתקן דבר כזה . האם פרט לתשלום לאסותא עבור ארגון חדר הניתוח אצטרך לשלם שוב על ניתוח חוזר אצלך? הירידה בקצה האף כן מפריע לי וישנה גם אסימטריה בין שני צידי האף כאשר מצד ימין מעל קצה האף הוא נראה בולט יותר מצד שמאל. אשמח לתגובה,תודה אהרון.

14/02/2015 | 13:38 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אהרון שלום, אני שמח שהניתוח שיפר את צורת אפך ותיפקודו תקין. ידוע שניתוח של אף שמן ורחב הינו אתגר מיוחד למנתחים ולא כל מנתח מנוסה מוכן להתמודד עם אתגר שכזה. על אף שאני טורח להסביר למנותחים כאלה שאין לצפות לתוצאה מושלמת מאף בעל תחונות הנ"ל והם מקבלים את הסברי בהבנה. עם הזמן אצל חלקם מופיע רצון לעשות מקצה שיפורים ולשדרג את התוצאה. לצערי לא בכול מקרה הדבר אפשרי וצריך לדעת מתי לעצור. אם אכן הנך מנותח שלי, אזי אתה יודע היטב שתמיד תוכל להגיע לבדיקה ואז, על סמך הבדיקה, אוכל להתיחס לשאלות שלך.

14/02/2015 | 17:54 | מאת: Aharon

בהחלט אבוא יום אחד כשאתפנה לבדיקה.תודה לך !

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית