שני ניתוחי אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

11/02/2015 | 08:40 | מאת: ענבל

שלום ד"ר קריכלי, עברתי שני ניתוחי אף אחד לפני 27 שנים והשני 6 שנים לאחר מכן (אצל אותו רופא). לצערי, שני הניתוחים לא הצליחו ובשנים האחרונות האף משתנה לרעה. נחיר אחד גדול והשני קטן (הייתה הצרה של הנחריים), צד אחד פחוס מאוד (העור של האף בצד הזה ממש ממש דק) , והסחוס מקדימה, זז ממש לצד. כלומר האף ממש עקום. אני בת 47. האם לדעתך יש אפשרות לעשות ניתוח שלישי? כרוך בסיכונים מיוחדים? תודה רבה על תשובתך.

11/02/2015 | 11:17 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

מצב לא פשוט, אך, על פניו, אפשר לשקול ניתוח נוסף. באשר לסיכונים - לא קיים ניתוח ללא סיכונים.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית