ניתוח אף משני - דר קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

05/02/2015 | 21:38 | מאת: רואן

שלום ד''ר כריכלי לפני שנתיים עברתי ניתוח אף אצל אחד המנתחים הטובים בארץ אבל כנראה שבזמנו לא ידעתי איך להחליט ולא הייתי מודעה באמת מה זה ניתוח אף..היה לי אף קצת רחב אבל היה מתאים מאוד לפנים שלי גב האף לא היה גבוה ..הוא הציר לי את האף ואני חושבת שהוא הוריד לי קצת מהגובה עכשיו הבעיה שלי היא שעור הף שלי לא מתיישב טוב על העצם הוא נראה נפוח למרות שכבר שנתיים מאז שעשיתי אני חושבת שצריך למלא אותו קצת או להגביה אותו קצת ככה שלא יהיה עודף של עור אני לא צריכה למלא אותו הרבה באמת טיפה עושה המון הבדל זאת לא הפעם הראשונה שאני שואת פה את השאלה הזאת אבל אני מאוד מאוד מתלבטת מאוד מפחדת לעשות את זה עוד פעם אני גם מפחדת מהתוצאה ... רציתי לדעת האם זה מסוכן להגביה את גשר האף טיפה מה הסיכונים שעלולים לקרות אני מאוד מפחדת ורוצה שתרגיע אותי :-( כמה זמן זה לוקח ((האף שלי מסודר אני מרגישה וחשה את זה ביד אבל העור מסתיר את זה ואם הוספנו טיפה גובה הוא יהיה מושלם ..))

08/02/2015 | 19:43 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

לפי התיואר שלך אין מדובר בבעיה מורכבת, ניתן לפתור אותה באמצעות השתלת סחוס. הדבר אינו כרוך בסיכונים מיוחדים.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית