ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/01/2015 | 19:31 | מאת: ענת

היי ד"ר קריכלי, כבר שאלתי אותך כמה שאלות בעבר. יש לי מקרה של v deformity. אני שבעה חודשים אחרי הניתוח הראשון. חשוב לי לציין שבעוד חמישה חודשים אני טסה לחו"ל תקופה ממושכת והייתי רוצה לעבור את הניתוח בארץ חודשיים וחצי לפני הטיסה, כלומר 9 וחצי חודשים מאז הניתוח ה1. מתי יהיה זמן טוב לקבוע תור במרפאה? והאם זה בכלל רלוונטי לפעול חודשיים וחצי לפני תום השנה? תודה

21/01/2015 | 23:52 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

איני דוגל בניתוח מתקן לפני תום השנה אחרי הניתוח הראשוני. לעיתים אף ממליץ להמתין יותר, תלוי במקרה. כעקרון, אפשר לנתח סמוך לניסיעתך וכך לשמור על אורך התקופה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית