איפור או מכה אחרי ניתוח אפ

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/01/2015 | 14:46 | מאת: רות

אני אחרי חודש ושובע ניתוח אפ אחרי שאיפרו אותי מאפרת בעדינות מאוד את האפ קילפתי והיה אדום ואז היו הבדלים בצבעיםוהמאפרת הוסיפה מייקאפ על האדום לאחר שהורדתי איפור וישנתי איתו ,,כי חזרתי מאוחר יום למחרת יצאה לי בליטה וזה ממש מעצבן אותי. האם זה מהאיפור, או שאולי זה מכה אנא עזור לי האם זה יחלופ כי כבר עבר שבוע וזה עדיין קיים האם הרופא יכול להחזיר לי זאת למקום? תודה

21/01/2015 | 17:01 | מאת: צוות האתר
פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. אם יש לכם שאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית