אף חסר שקע בצד אד

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/01/2015 | 02:57 | מאת: מעוניינת

שלום רב, יש לי אף לא סימטרי - בצד אחד יש שקע מעל הנחיר ובצד השני כאילו הסחוס שהיה אמור להיות מחובר לעצם האף - בעצם השתחרר ומורגש מעין בליטה של גבעה סחוסית שאם אני לוחצת עליה אני מרגיעה כמו תזוזה של סחוס. רציתי לדעת האם יש אפשרות במקרה כזה לא לעבור ניתח אף שלם אלא דרך הנחיר פשוט להיכנס ולתפור/להצמיד את הסחוס חזרה למקומו ואז יווצר שם השקע? תודה

07/01/2015 | 14:03 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

עושה רושם שהדבר אינו פשוט. כנראה מדובר בסטיית המחיצה אשר דוחקת את הנחיר הצידה וכך מבטלת את השקע. אם כך הדבר יהיה צורך בניתוח לתיקון הבעיה. ממליץ לגשת למנתח מנוסה לבדיקה וחוות דעת.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית