אף שבור

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

03/01/2015 | 09:04 | מאת: יורם

האם אף שבור כתוצאה מניתוח כושל הנראה כמו האות c באנגלית יכול לגרום לאף להראות שקוע ונמוך באמת מכפי שהוא? וכמה זמן אחרי הניתוח הראשוו אפשר לבצע תיקון (אני שמונה חודשים אחרי הניתוח)?

04/01/2015 | 10:37 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

כתוצאה מהניתוח עלולים להגרם לא מעט סיבוכים. לפני הניתוח חותם המנתוח על הסכמה לניתוח שבה מפורטת רשימה ארוכה של סיבכים אפשריים. לכן חשוב ביותר לבחור את המנתח בכפידה. מנתח מנוסה יידע לצמצם את הסיכויים לסיבוכים. 1.לפי התיאור שלך וללא בדיקה פיזיקלית עושה רושם שמדובר במחיצה עקומה שלא יושרה כראוי או לא יושר כלל. לאחר אסוטיוטומיה לטראלית (חיתוך עצם צידי) פרגנטים של העצמות קיבלו כיוון עקום של המחיצה. 2. צורה שקועה של האף יכולה להגרם מהנמכה מוגזמת של גב האף. 3. אני דוגל בהמתנה של שנה לפחות עד להתערבות כירורגית נוספת, אך הנך יכול לגשת למנתח מנוסה לפגישת יעוץ על מנת לקבל חוות דעת אמיתית מבוססת על הבדיקה ולאו דוקא על התיור שלך בלבד.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית