תיקון ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

12/12/2014 | 09:12 | מאת: בת 21

שלום דר, לפני שנה וחצי עברתי ניתוח אף היה לי אף רחב , ומה שנעשה הוא הצרת האף .. הייתי בגיל 19 וכנראה שלא ידעתי להחליט בדיוק מה הבעיה שלי . כי נכון האף שלי היה רחב אבל גם היה לי שקע באמצע האף .. ועכשו אני כאילו לא עשיתי כלום האף נראה קטן יותר מדי לפנים שלי .. ואני מעוניינית לעבור ניתוח מתקן .. כדי לסדר את מבנה האף שלי באמצעות סחוסים .. האף שלי לא צריך יותר מדי סחוס .. אבל תיקון קטן משנה את הכל והוא הופך אותו לאף טבעי .. עכשו האף שלי הוא נראה אינו חזק .. חסר תמיכה .. האם ניתוח זה הוא מסובך ? אני רוצה supported and defined nose

12/12/2014 | 12:20 | מאת: בת 21

אגב האף שלי נכון היה רחב ועם עור עבה אבל הייתה לא צורה .. הצללה .. לא יודעת איך להסביר אבל העצמות היא צמודות לעור , אבל עכשו המצב גרוע יותר העור אינו צמוד לעצם בגלל שהיא קטנה יותר .. הוא נראה עבה יותר .. כאילו אין לא צורה כמו אף של תינוק .. אני לא סובלת .. אני כבר שנה וחצי אפילו יותר לא יודעת מה לעשות .. אין לי בטחון עצמי .. המצב הנפשי שלי על הפנים .. שילמתי מלא כסף לתקן את הבעיה ואז התוצאה מאכזבת האף יותר גרוע ממה שהיה .. למה אני נכנסתי למצב מסובך כזה ?

12/12/2014 | 14:02 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אי אפשר להביע דיעה ללא בדיקה. ממליץ להבדק אצל רופא מנוסה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית