מתלבטת בין דר מאייר למוסקונה מי יכול לעזור???

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

04/12/2014 | 09:17 | מאת: דנה

אשמח לקבל חוות דעת על שני המנתחים, ואם אפשר לקבל תמונות זה יעזור מאוד!! צריכה את עזרכתם בדחיפות!!

04/12/2014 | 15:50 | מאת: רונן

תתרחקי מד"ר מאייר יצחק כמו מאש! עברתי אצלו ניתוח אף כושל מאוד לפני כחצי שנה. הוא מצטייר כמנתח טוב ונחמד בהתחלה, אך בדיעבד אין לו נסיון והאיבחון שלו שגוי! הוא השאיר אותי עם מספר רב של בעיות, הן אסטתטיות והן רפואיות. אני ללא כל ספק ממליץ לך ללכת לכל מנתח אחר שהוא לא ד"ר מאייר יצחק. את יכולה לכתוב כאן את המייל שלך ואשלח לך תמונות ואעזור לך להימנע מהטעות שאני ביצעתי. עכשיו אני אצטרך להוציא עשרות אלפי שקלים בין 35-55 אלף כדי לתקן את הזוועות שהוא הותיר באפי. ראי הוזהרת!

04/12/2014 | 18:06 | מאת: דנה

אשמח אם תוכל לשלוח לי תמונות במייל [email protected] תודה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית