לדר שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/11/2014 | 19:21 | מאת: אומללה

עשיתי ניתוח אף לפני שנה בערך שכלל קיצור אף ועידון קצה האף. התוצאה היתה בסדר אך לא הייתי מרוצה ב100% אז הלכתי לרופא ווהוא המליץ לי על ניתוח תיקון של קיצור מחיצה כי היה לי סחוס בולט מתחת למחיצה שקצת הפריע לי. עכשיו אני אחרי הניתוח למרות שעבר רק שבוע ביינתים אני לא אוהבת את התוצאה האף שלי נראה קטן מדי לטעמי והעדפתי בהרבה את התןצאה הקודמת לא חשבתי שזה כלכך ישפיע. הרופא אמר לי לחכות עוד זמן ושזה יהיה יפה יותר אבל אני בכל זאת כלכך לחוצה שאני לא יאהב את זה . רציתי לשאול אם אפשר לעשות ניתוח להחזיר את הסחוס שהיה מתחת למחיצה או הארכה של האף או משהו .אני פשוט אובדת עצות :( אשמח אם תעזור לי

29/11/2014 | 20:05 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

בשלב הזה מוקדם מדי להביע דיעה. ובכלל, עדיף לשאול את המנתח אשר מצוי בפרטי הניתוח.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית