ניתוח אף שניוני

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/10/2014 | 16:49 | מאת: אנונימוס

היי, האם בעבר יצא לך לבצע ניתוח אף שניוני לאחד ממטופלייך שכלל תיקון של ה-middle vavle collapse וה-v deformity ע"י cartilge grafts שחוברו ל-nasal septum על מנת להעניק תמיכה ולמנוע קריסה חוזרת? כמו כן, מהי השיטה המועדפת עלייך לביצוע הפעולה הרפואית הנ"ל, ניתוח אף פתוח או סגור? מבחינת מחיר האם מחיר הניתוח הנ"ל יעבור את ה-30-32 אלף שקלים?

21/10/2014 | 16:32 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

לשאלתך הראשונה התשובה היא כן לשאלתך השנייה התשובה היא - פתוח.

24/10/2014 | 00:31 | מאת: אנונימוס

קודם כל תודה על המענה. כמה זמן אחרי הניתוח הראשון ניתן לבצע ניתוח חוזר לתיקון ה-middle valve collapse שבאה לידי ביטוי ב- v deformity, hanging collumela ו-twisted nose tip? מבחינת חומרה כל הבעיות המתוארות לעיל הן ברמה סבירה. בנוסף אני חייבת לציין שיש לי עור יחסית דק ושמנוני. תודה!

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית