ניתוח פלסטי באף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

13/10/2014 | 14:12 | מאת: עדו

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי ניתוח ליישור מחיצת האף כריתת קונכיות וקטע פלסטי אני יודע שהפורום הוא רק למי שעוד לא עשה, אבל הרופאה שלי כרגע בחול להרבה זמן וגם ככה היא התגלתה כמישהי שלא רוצה לעזור יותר מדי, ואני כבר קצת נואש. שבועיים שלושה מיום הניתוח סבלתי מכאבי פנים עם בצקות שבאות והולכות במהלך היום. לפני חודש בגלל היובש הרציני שהיה לי בפנים התחלתי להשתמש בקרם לחות. מהרגע שהתחלתי להתשתמש בזה הבצקות החלו לרדת.והיום הפנים כמעט לא נפוחות, אבל הן קיבלו פתאום צורה מוארכת יותר , דבר שגם מפריע לי. פיזית ואסתטית. אבל עדיין יש כאבים מאוד חזקים בפנים ולעומת זאת האף עדיין מאוד כואב ולאחר שכבר רוב הנפיחות ירדה הוא הוא התנפח שוב, ואפילו העצם שבראש האף לעיתים מתנפחת לפני כשבוע עם הכאבים בפנים החל לי גם אסטמה ופוריאזיס בעור הפנים והשתמשתי במשחת יומובט להקלה על הפריחה, והגבתי למשחה באופן אלרגי מאוד הפנים התנפחו והיה מעט קוצר נשימה

14/10/2014 | 23:50 | מאת: hsdf

מי הדוקטור הזאת?

21/10/2014 | 16:23 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

מצטער על התגובה מאוחרת, היתה הפסקה בפעילות הפורום. מקווה שבינתים הכול הסתדר, אך מדובר בבעיה מורכבת המצריכה בדיקת רופא ולא תשובה בפורום.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית